Skip to main content

Priznanja Mestne občine Koper za športne uspehe v 2019

Na Dan slovenskega športa je v koprski Taverni potekala podelitev Športnik Kopra za dosežke 2019. Potekala je prilagojeno glede na veljavne ukrepe proti širjenju novega virusa. Naši člani so iz rok župana Aleša Bržana prejeli priznanja, s katerimi se zagotovo povrne vsaj delček vsega dragocenega časa in truda, ki so ga vložili v šport.

Častno listino za dolgoletno uspešno delo in zaključek mednarodne sodniške kariere je prejela naša predsednica kluba, Irena Rosa. Ob tej priložnosti, bi se v svojem imenu in imenu vadečih rada zahvalila, ker nam Irena ves čas stoji ob strani in nam zagotavlja dobre (vsako leto boljše) pogoje za trening in tekmovanja ter podpira vsako našo željo in idejo.

Ana Umer je letos prejela priznanje za individualne in ekipne dosežke na mednarodnih tekmovanjih. Za ekipne dosežke sta priznanji dobili tudi Mia Velkova in Sanja Tevž. Za dosežke na državnem prvenstvu je priznanje prejel Robert Luštrek.

Športnik Kopra za leto 2019 je kajtar Toni Vodišek, športnici sta pa kar dve – Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman. Nagrado za naj ekipo je prejela košarkarska ekipa.

Čestitamo vsem!