Skip to main content

V soboto, 8.10.2016 Državno prvenstvo – priznano FLIGHT 2016

V soboto, 8.10.2016, nas čaka že zadnja organizacija niza lokostrelskih tekmovanj v letu 2016 – priznano državno prvnestvo v disciplini Flight, ki bo tokrat že 20. tradicionalno organizrano v Jevnici.
Ko je lani LK Jevnica ugasnil, smo si člani LK Ankaran zastavili nalogo, da nadaljujemo s tradicionalno organizacijo tega prvenstva. Ker pa na Obali nimamo primernega terena in opreme za organizacijo tega tekmovanja, bomo tekmovanje organizirali na že tradicionalnem terenu ob pomoči bivših članov LK Jevnica. Tudi razdalje bodo kot že vrsto let merjene z geodetsko opremo.
Prepričani smo, da boste tako tekmovalci kot rekreativci uživali na tem tekmovanju in svojemu klubu prinesli status tekmovalca, v marsikaterem klubu pa nastop na tem DP še vedno šteje pri vrednotenju uspehov kluba, tako za finance kot za priznanja. Prijavite se lahko prav vsi, ki imate tekmovalno licenco, izstreliti pa je potrebno 1 do max. 6 puščic, lahko tudi z izposojenim lokom.
Člani LK Ankaran – še posebej ste vabljeni na tekmovanje vsi, ki letos niste tekmovali na nobenem drugem državnem prvenstvu.

Pomoč pri organizaciji tokrat ni potrebna.

dp-flight-2016-vabilo